שפיכה לא רצונית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/06/2016 | 23:11 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 17 יש לי חברה (ראשונה) חודשיים ואני נתקל בבעיה כל פעם שאני נפגש איתה. שאנחנו מתנשקים ישר עומד לי וזה גורם לי למבוכה למרות שהיא אף פעם לא הגיבה על זה. באחת הפעמים שנפגשנו והתנשקנו גמרתי במכנסיים. לאחר כמה ימים סיפרתי לה כי חשבתי שאולי זה יעזור אם אני אדבר על זה בפתיחות. זה לא עזר, שבוע לאחר מכן זה קרה שוב, על הפעם הזאת היא לא יודעת. בחיים לא הגענו לקיום יחסי מין אז אני לא יודע אם אני סובל משפיכה מהירה אבל אני מאוד מפחד מזה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב והאם זו בעיה רפואית?

שלום רב כל מה שקורה לך טבעי ובריא,אתה מתגרה ומתלהב עם החברה הראשונה שלך, יש לך זקפות ספונטניות כשאתה איתה ולפעמים אתה גומר אפילו בלי יחסי מין.כל זה קורה מתוך התלהבות,תהיה רגוע, עם הזמן תהיה קצת יותר רגוע.כשתקיים יחסי מין בעתיד אם יהיה קושי לעכב את הגמירה תוכל להתיעץ שוב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים