סרוקסט(פארוקסיטין) לטיפול בשפיכה מוקדמת תמידית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/06/2016 | 20:17 | מאת: ירון

שלום מאז הפעם הראשונה שקיימתייחסי מין עם נשים אני מגיע לשפיכה תוך חצי דקה-דקה. היום אני בן 28.אני עובד בתחום שעדיף שלא יראו ברזומה שלי טיפול בSSRI שלא יחשדו בבעיות נפשיות ומצד שני אני די מתפדח שיהיה כתוב בגיליון שלי שאני סובל משפיכה מוקדמת..איך אני יכול להציג את הבעיה לרופאת המשפחה שלי שתרשום לי את זה בלי תיעוד של שפיכה מוקדמת או שרק אורולוג יכול לרשום לי את זה?

שלום רב למה אתה מניח שאתה זקוק לטיפול תרופתי בסרוקסט כדי לטפל בשפיכה המהירה? עם מי התיעצת? הטיפול המיני המקובל בשפיכה מהירה הוא הדרכה איך להחליט על עיתוי הגמירה באוננות ואחר כך עם בת הזוג.ההדרכה בשיחה והאימון בפרטיות בבית. הטיפול הזה עובד.במקרים מסוימים מציעים טיפול תרופתי בשילוב ההדרכה או רק טיפול תרופתי. תפנה עם בת זוגך ( אם יש ) למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם יש גם הדרכה מצולמת שכוללת את כל שלבי האימון באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים