פנייה למנהל האתר מדוע שאלות לא נענות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/06/2016 | 01:37 | מאת: אסי

האם אתה מוכן להסביר מדוע שאלות מסויימות נשארות ללא תשובה ומדלגים עליהם לשאלה הבאה? זה לא מובן ולא מוסבר.

שלום אסי, אנחנו מתנצלים. החלוקה ביני לבין פר' חרותי היא שאני עונה על שאלות עם רקע פסיכולוגי והוא עונה על שאלות עם רקע רפואי. לאחרונה היה בכנס ואז אני עונה על השאלות הפסיכולוגיות ומשאירה לו את השאלות הרפואיות עד שהוא חוזר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים