בעיה בתפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/05/2016 | 09:48 | מאת: אמיר

שלום, אני בן 17. לפני כמה חודשים התחילה לי הפרעה קשה בזקפה, שחומרתה משתנה מפעם לפעם. קשה לי להגיע לזקפה ואני לא יכול לשמור עליה לאורך זמן. איבר המין שלי סוטה לשמאל, ולצערי נסיתי להפעיל עליו לחץ בזמן אוננות לכיוון השני לפני ההפרעה. אני חש תחושה מוזרה כעת ולעיתים כאב בדיוק בבסיס הפין היכן שמקור הסטייה של הפין. הכאב וההפרעה מוחמרים כאשר אני עושה ספורט - ריצה, ובעיקר כשאני מותח את המפשעה. קראתי באינטרנט על שבר בפין אבל אני לא זוכר אירוע בו חשתי כאב דרמטי/צבע על הפין. עברתי כמה בדיקות אורולוגיות - אולטרסאונד אשכים ומפשעות, ושתיהן יצאו תקינות. אולם אני חושש שלא הצלחתי לשתף את הרופא בכל הפרטים. מה לעשות?

אין לך שבר בפין. זה ברור מהסיפור. לאור גילך והמצוקה שאתה מתאר אני ממליץ שתתייעץ עם "דלת פתוחה" - תוכל בטלפון או באינטרנט ולפי הצורך גם פנים מול פנים. זה שירות של ייעוץ מיני לבני נוער אשר ניתן בחינם. תגגל ותמצא אותם. בינתיים בעת אוננות אל תתייחס לסוג הזקפה או לקיומה של עקמת, אלא נסה להתרכז בהנאה שלך ובתחושות שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים