תרופות להגברת החשק המיני ולזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2016 | 10:39 | מאת: א

שלום האם ישנן תרופות להגברת החשק המיני ולזקפה ( להעלאת רמת טסטוטסטורון)שלא גורמות לבעיות פוריות אצל הגבר? התרופות: 'תרים' או והג'ל 'Testomax' לא מסכנות פוריות, מה מהן עדיף?

טסטומקס ו/או נבידו הם תחליפי טסטוסטרון והם ישפרו החשק רק אם חסר טסטוסטרון. אם הרמה תקינה הן לא ישפיעו, כי אז כנראה המקור לירידת החשק הוא רגשי. תרים היא תרופה לשיפור הזקפה (ולא לשיפור החשק). בעקיפין היא תשפר חשק אם היתה בעיית זקפה קודם לכן...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים