בעיה אצל בן הזוג - התייעצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/05/2016 | 12:52 | מאת: ד.

בן זוגי מבוגר ממני ב15 שנה (בן 57) אנו יחד שנה שנינו גרושים בשנה הזו קיימנו יחסי מין כל הזמן רק בתנוחה אחת שבה הוא נהנה מתחיל להימאס. עיקר ההנאה שלו היא מאזור פי הטבעת מבינה שגם עקב הגיל יש שוני בחשק וביכולת הוא לא מוכן לשקול כדורים מה עושים?

מה בעצם את שואלת? מה ניסיתם לעשות עד כה? לא נראה שהבעיות קשורות לגיל של בן זוגך או לפער הגילאים בינכם, אלא יותר לפערי תקשורת אינטימית ומינית. אם זה לא משתפר על ידי שיחות מכוונות ובונות כדאי שתפנו לטיפול סקסולוגי יחדיו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים