שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/05/2016 | 00:23 | מאת: מיכאל

שלום, אני בן 18 ובמהלך השנתיים האחרונות יצא לי לקיים יחסי מין עם מספר נשים, עד כה הייתי משתמש בקונדום והכל היה בסדר הייתי גומר לאחר 20 עד חצי שעה תלוי בסוג הקונדום לאחרונה אני במערכת יחסים עם מישהי שנוטלת גלולות לכן אני לא משתמש בקונדום , הבעיה שבחדירה אני גומר מהר מאוד בין דקה ל5 דק.. באוננות או מין אוראלי לוקח לי יחסית הרבה זמן הרבה יותר מחדירה. ניסיתי לעבוד לפי מדריכים על שריר האגן וכו לא עזר השאלה אם יש טיפול תרופתי שמטפל בכך, לא נוגדי דיכאון וספרי מאחלש ודברים בסגנון אלה תרופה שמיועדת לעיכוב השפיכה. שמעתי את וידה ובאתר שלהם רשום שיש 90 אחוזי הצלחה רציתי לדעת אם מישהו מכיר. תודה מראש

שלום רב מה זה וידה? ראשית חשוב שתדע שגלולות הן אמצעי מניעה מהריון לא ממחלות מין בקשר לשליטה בשפיכה ללא קונדום תוכל לקבל הדרכה בלי תרופות במרפאה לטיפול מיני דרך אתר איט"ם או באתר מדיקל-מנטור את התרגילים שקראת עליהם קשה לעשות ללא מסגרת טיפולית, וזה עובד עם לווי טיפולי

11/05/2016 | 14:00 | מאת: מיכאל

זו התרופה המדוברת : http://vida.co.il/products/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%94-night-on-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8/ אני מודע לכך שגלולות לא מונעות מחלות , אבל העניין בדוק ואין מחלות.. השאלה היא האם יש טיפול רפואי שנותן מענה לבעיה, אכנס לאחד האתרים שציינת ואבדוק את העיינין . תודה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים