שאלה לד"ר חרותי לגבי זרע בשתן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/05/2016 | 23:14 | מאת: מרדכי

אני שם לב שיש לי שפיכה יחסית חלשה , כמו כן קורית לי לעתים (ולא דווקא ביום ששפכתי) תופעה שאני נותן שתן ואז איפשהו בסוף הנתינה אני מרגיש שמשהו זה נתקע, ואז אני רואה שפשוט יוצא זרע בכמות קטנה, אבל עוד טיפה מטפטף זרע באיטיות רבה רבה, תופעה שחוזרת על עצמה לעתים .תופעה שמאוד מציקה לי. ברקע ניוון שרירים בייקר, ונול פרנדניזון 20 מ" בקביעות. אני בן 27. עשיתי בדיקת דרכי שתן בלי קשר למאורע הנ"ל ולא דווח על תוצאות בעייתיות. אבקש לציין שאני אדם דתי, כך שאין באפשרותי לעשות בדיקת זרע בשום פנים.(אני רווק) אני בדאגה אם זה משהו בעייתי ואם עליי לדווח משהו לבת הזוג שבעזרת השם אני מתעתד להתחתן איתה. מה זה יכול להיות? מה ניתן לבדוק שלא כרוך בבדיקת זרע? האם הכרחי לבדוק זאת? תודה מקרב לב. אשמח לתשובה בהקדם בבקשה, כי התופעה מטרידה אותי. נ.ב אני שם לב שאחרי שיוצא הזר אז גם זמן מסויים אחרי מטפטפות כמה טיפות זרע ורואים זאת על מהשאריות בתחתון. אשמח לעזרתך! תודה!

לא בטוח שזה זרע. אולי קשור לטיפול בסטרואידים שאתה נוטל. לא ברור מדוע זה מציק לך בקשר לחתונה העתידית. אתה יכול לעשות בדיקת שתן ויבדקו אם אכן זה זרע (זה ממילא יוצא ועל כן יש באפשרותך לעשות בדיקה זו). כאמור, אפילו אם זה זרע - זה לא משהו שאמור להפריע ו/או לגרום נזק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים