בעיה בזקפה ושפיכה(22)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2016 | 01:59 | מאת: אביהו

שלום, אני בן 22 וסובל כבר תקופה ארוכה משפיכה מהירה ולאחרונה ממש (לושה חודשים) עברתי ניתוח לתיקון וריקוצלה. לאחרונה התחלתי לסבול גם מזקפה ירודה או אפילו חוסר זקפה בכלל במקרה אחד בזמן שאני שוכב עם בת זוגתי. מציין שבזמן שאני צופה בפורנוגרפיה אנע לא חווה בעיות זיקפה, וכמובן שאני מאוד נמשך אליה פיזית ונפשית. האם הבעיות קשורת אחת לשניה? ואם ממה נובעת בעית הזקפה? ואיזה טיפולים יש בגילי?

אין קשר בין ניתוח הוריקוצל שעברת לבין התופעות שאתה מתאר. זקפה ירודה בגילך יכולה להופיע בעיקר בגלל חרדת ביצוע, בייחוד לאור העובדה שבעת אוננות אתה חווה זקפות מצויינות. כדאי שתיגש לטיפול מיני מוסמך (סקסולוג/ית מוסמכ/ת) במסגרתו יוכלו לטפל הן בשפיכה המהירה והן בחרדת הביצוע. כדאי שבת זוגך תדע על כך שזה מציק לך. רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות (בחלקן מחירים מיוחדים לצעירים): www.itam.org.il בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים