עקמת פין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/04/2016 | 09:58 | מאת: יוסי

היי, אני בן 17.5 ויש לי עקמת פין. ממה שראיתי באינטרנט ולפי הערכה שלי העקמת היא כלפי מטה בערך ב-35-40 מעלות. אורך איבר המין שלי הוא 14 ס"מ בזקפה. מעולם לא קיימתי יחסי מין והייתי מעדיף לחסוך תור לאורולוג,לכן רציתי לשאול. האם חדירה וקיום יחסי מין תקינים הם אפשריים במצב כמו שלי?

רוב האיברים אינם ישרים כמו סרגל. אם העקמת אינה כואבת ואינה מתקדמת לרוב (בזווית שתיארת) היא גם לא תפריע לחדירה, שכן לאיבר יש יכולת גמישות משלו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים