אי אונות\אימפוטנט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2016 | 18:09 | מאת: אני

שלום, בעלי בן 45 ובשנתיים האחרונות יש לו בעיה גדולה בסקס. ראשית, להבדיל כל גבר רגיל הוא יכול להיות חודשים בלי סקס (ושאי הוא לא בוגד או משהו). אין לי ספק שהוא אוהב ונמשך אל גם כשאנחנו מגיעים לאקט, הוא לא גומר, אלא אם הוא ממש מתאמץ ועושה זאת בעזרת היד ולא בעת חדירה, רוב הזמן הוא לא גומר פשוט. זה ממש מציק ומפריע לי ורוצה לדעת אם יש לזה טיפול חוץ מפלסטרים כמו כדורי ויאגרה וכד.. בא לי שיהיה כמו גבר רגיל עם חשק, להרגיש שהוא רוצה ואני לא צריכה לרדוף אחרי זה.. תודה לעונים.

שלום לך, לא תיארת מה מצבו הבריאותי של בעלך ואם הוא נוטל תרופות כלשהן. כמו כן האם עבר בירור כלשהו על מנת לבדוק מדוע ירד החשק ומדוע הוא מתקשה לגמור. האם שוחחתם על כך. יתכנו סיבות רבות לבעיות שאת מתארת ורובן המוחץ ניתנות לטיפול הולם. זה יכול להיות בשל גורמים רגשיים (אפילו לחץ בעבודה) או גופניים (תופעות לוואי של תרופות, חוסר איזון הורמונלי ועוד). מציע שתפנו למרפאה העוסקת בבריאות מינית (רשימה ניתן לראות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - איט"ם) בה בעלך יוכל לעבור בירור מתאים ועל פי תוצאותיו יכוון הטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים