חוסר תחושה באיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2016 | 05:22 | מאת: אורן רוטמן

לפני כעשור עברתי ניתוח לתיקון שבר בפין, במהלך הניתוח בוצע חתך היקפי מתחת לכיפה על מנת להפשיל את שרוול העור לצורך איתור הקרע והגעה למקור הבעיה שנמצאה בבסיס הפין. מאז הניתוח אין לי תחושה בכלל בשליש העליון של הפין והדבר גורם לי לתסכול גדול. שאלתי האם יש טיפול או ניתוח כל שהו לשחזור העצב שנחתך בניתוח, למי עלי לפנות ואיזה רופא הכי מותאם לעזור לי עם הבעיה? כמו כן האם יתכן שבחול ישנם טיפולים מתקדמים יותר שלא מבוצעים בארץ? אודה מאוד לתשובה..

בעקרון קרוב לוודאי נפגע עצב תחושתי היקפי ועצבים אלו מתאוששים. אבל לאחר עשור לא צפוייה כל התאוששות. תוכל להתייעץ עם אורולוג שעוסק בניתוחים מסוג זה, כאשר בארץ יש מעט בעלי התמחות ספציפית מסוג זה. תוכל להתייעץ עם פרופ' עופר שיינפלד בשערי צדק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים