חשש לאבדן מוחלט וסופי של הליבידו, החשק המיני.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2016 | 20:03 | מאת: אלי זמיר

אני בן 69 בקרוב, סוכרתי ברמה בינוניתעברתי ניתוח ערמונית לפני 3 שנים ומאז או בסמיכות לכך יש לי אין אונות.קיבלתי 10 שנים לפני ניתוח הערמונית טיפול בטוסטסטרון ועד לפני 3 שנים זה עזר. כעת לסרוגין זריקת טוסטוורון מידי חודש וטסטו מקס ג'ל כ15 יום בחודש. אני מרגיש פיזית די טוב ודי רענן. שאלתי החשובה: יכול להיות שהגעתי פשוט לסוף הדרך ואין מה לעשות??? תודה

ממש לא הגעת לסוף הדרך, בייחוד שאתה מתאר שאתה מרגיש פיזית די טוב ודי רענן. נראה שהטיפול שאתה מקבל בחלופות טסטוסטרון מסייע לך ועל כן איני מבין מהיכן נובעת שאלתך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים