בעיה בתפקוד המיני - בן 17

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2016 | 00:03 | מאת: אילון

שלום, אני בן 17. לפני מספר חודשים התחלתי לחוש כאבים באזור שבין האשכים ופי הטבעת בעת ביצוע פעילות ספורטיבית (ריצה וכוח על בסיס משקל גוף). חשתי מעין תחושת מתיחה מוזרה באזור המלווה בכאב חד. הכאבים התגברו והחלו להיות מורגשים בעת ביצוע פעולות יומיומיות. הם מלווים בקושי משמעותי בקבלת זקפה, צורך במתן שתן בתכיפות גבוהה וכאבים במתן שתן. הלכתי לאורולוג ששלח אותי לאולטרסאונד אשכים ואולטרסאונד לבדיקת קילה. שתי הבדיקות יצאו תקינות. הוא אמר שמכיוון שהבדיקות תקינות המצב תקין, אך אני ממשיך לחוש את הסימפטומים הקשים הללו. כבר מספר חודשים איני עוסק בפעילות גופנית מכיוון שהיא מגבירה את הסימפטומים. כתבתי כאן הודעה לפני כחודשיים ונעניתי שיכול להיות שאני סובל מבעיה ברצפת האגן. אני לא יודע איך להמשיך את הטיפול או לקבל אבחנה, מכיוון שהסימפטומים גורמים לי לסבל רב ואני לא יכול לקבל את קביעת האורולוג אצלו נבדקתי. אשמח לקבל המלצה כיצד להמשיך בטיפול ומה לעשות, איפה להבדק (אני גר באזור השרון) וכו'. תודה מראש

אם נשללה אבחנה אורולוגית זה מחזק את ההשערה שמדובר בבעיה בשרירי רצפת האגן. ניתן להיבדק ולקבל טיפול מתאים ע"י פיזיותרפיסט/ית של רצפת האגן במסגרת קופת החולים בה אתה חבר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים