סטודנט עם זיקפה לא קשיחה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/02/2016 | 20:22 | מאת: בן 28

שלום, קודם כל לא חוויתי זקפה רק ממראה של בחורה כבר הרבה מאוד זמן, בניגוד לבעבר שהייתי חווה זיקפה רק ממראה של בחורה יפה חדשות לבקרים. כל הזקפות אצלי הן זקפות יזומות כתוצאה מאוננות מלבד הזקפת בוקר שגם היא הרבה הרבה יותר עדינה מבעבר. אני במשך הרבה מאוד זמן חווה קושי בלייצר זקפה קשיחה. אין לי חברה קבועה והרבה זמן עבר מאז שקיימתי יחסים. לפני כשנה ניסיתי לחדור למישהי ורק אחרי לויטרה (שאבא שלי חולה הסוכרת נתן לי סתם כדי שאני אהנה, הוא לא יודע על הבעיה) והרבה הרבה שפשופים של איבר המין הצלחתי להעמיד זיקפה מספיק קשיחה בשביל לבצע חדירה וגם אז הזיקפה לא נמשכה מספיק זמן כדי לקיים יחסים. הפרטנרית פשוט לא הרגישה אותי (ואין לי איבר מין קטן הוא פשוט לא היה מספיק קשיח). אני סטודנט עני ואין לי את המינימום של הכסף כדי ללכת לרופא מומחה (גם בעזרת מימון של הקופת חולים שלי), אני מיואש כבר ואני לא יודע מה לעשות. יכול להיות שהתמכרות לפורנו היא שמביאה לפגיעה בזיקפה שלי? בנוסף החלה התקרחות של הקרקרפת ואני ממש מעוניין להימנע ממצב בו אני אהיה קרח לפני שמצאתי בת זוג (אני יודע שזה נשמע שטחי אבל אין מה לעשות, רב הבנות ימשכו יותר לאדם עם שיער), אני רוצה לקחת תרופות למניעת התקרחות אבל אני מפחד מסירוס מוחלט עקב תופעות הלוואי. תודה רבה רבה מראש.

אני קולט את המצוקה משאלתך הארוכה והפרטים הרבים שמסרת, אבל נראה שאתה מבקש לפתור משהו שמחייב פגישה ובירור מעמיק וכנראה גם טיפול סקסולוגי, על ידי ייעוץ באינטרנט. הפורום מיועד לתת ייעוץ ראשוני והכוונה, אך בשום פנים אינו תחליף לטיפול. לא ברור עד כמה המרכיב הגופני קיים, אם בכלל ומה משקלו של המרכיב החרדתי (כנראה רב). למרות הקושי הכלכלי - כדאי שתיגש לאבחון במרפאה לבריאות מינית. יש כאלו בהן מחירים מוזלים לסטודנטים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים