מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/01/2016 | 18:42 | מאת: דוד

1-האם יש סכנה כלשהיא בלקיחת כדורי ויאגרה למינהן? אני בן 71 ומתחיל התקלות ביכולת המינית שלי. 2-הציעו לי לקבל עזרה עם הבקבוק וואקום ? מה דעתכם ?אין סיכון בשימוש מכשיר זה ? אני עברתי צינתור עם שני סתנדים לפני 10 שנים. 3-בבוקר שאני קם האיבר מת כאילו עבר משאית בבלילה....פעם היה בדיוק הפוך בבוקר ....למה הדם לא זורם שם? 4-רב תודות.אתם עושים עבודה נהדרת.

1. ויאגרה הינה תרופת מרשם ועל כן יש להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת לפני נטילתה ולשאול על תופעות לוואי וסיכונים. הכדור בטוח לחלוטין, אך עשוי להתנגש עם תרופות אחרות ומחלות מסויימות. 2. מכשיר ואקום אינו מסוכן, אך מומלץ להתייעץ במרפאה לבריאות מינית לגבי סוג המכשיר ולקבל הדרכה לגבי אופן השימוש. ראה רשימת מרפאות מוסמכות באתר איט"ם www.itam.org.il 3. כנראה מה שסתם לך את כלי הדם בלב סתם גם את כלי הדם באיבר המין ופוגע באיכות זקפת הבוקר. 4. תודה על הפרגון!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים