זריקות לפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/11/2015 | 11:59 | מאת: אבישי

שלום [ לפני כחודש נבדקתי על ידי אורולוג מומחה עקב בעיות זקיפה אשר הנני סובל והומלץ לי על הזרקות לפין , לאחר רכישת כ 5 מזרקים כ 4 ניסיונות עם המזרקים היו מעולים אך במזרק החמישי לא הייתה זקפה כלל ברצוני לציין שתקף חומר ההזרקה יפוג בעוד כ 5 ימים הזמנתי סט של מזרקים נוספים לשם ביצוע בדיקת זקפה נוספת האם יכול להיות מצב שהחומר אינו משפיע ואינו נספג המקום הנכון ? האם כאי לעלות מינון ל 40 בימקס מ 30 בימקס האם כדאי לחזור לרופא האורולוג אבישי

אף רופא לא ייתן לך המלצות לשנות מינון של תרופה בפורום אינטרנטי. זה אסור ולא אחראי. מעבר לכך איני יודע שום פרט קליני עליך, לא את גילך ולא מדוע הנך זקוק להזרקות לפין. לעצם העניין, אם 4 ניסיונות היו מוצלחים מאוד והחמישי לא ומדובר באותו מינון, כנראה הבעיה הינה בטכניקה בפעם החמישית. לעיתים החומר מוזרק למקום לא נכון ורובו הולך לאיבוד ומגיע אל איזור התת עור במקום אל המקום הנכון ואז ההשפעה נמוכה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים