רמה גבוהה של אסטרדיול

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2015 | 23:59 | מאת: דני

קראתי שרמה גבוהה של אסטרדיול אצל גבר מייצרת דעיכה בזקפה ובשלב מסוים יכולה ליהיות סיבה להתפתחות סרטן ערמונית ערכי מדידת אסטרדיול בגופי בחצי שנה האחרונה של 2015 נעה בתחום 118-146 אני צמחוני (שמקפיד מאוד במזונו) רציתי לשאול כיצד ניתן באופן טבעי (לא תרופות) להביא לירידת ערכי רמת אסטרדיול תודה

לאסטרוגנים יש השפעות ביולוגיות רבות בקרב גברים, כולל השפעה לב וכלי דם. זה גם מסביר את הקשר בין רמה נמוכה של אסטרדיול לבין סיכון מוגבר של אירועים קרדיווסקולריים אצל גברים. לא ברור לי אם הרמה שנמדדה אצלך גבוהה או נמוכה, כי לכל מעבדה יש ערכים שלה. הערכים שנתת במנותק מהערכים התקינים של המעבדה אינם נותנים מידע. לא ברור גם מדוע עשית את הבדיקה ואפילו גילך אינו ידוע (שזה לכשעצמו חשוב כאשר בסרטן ערמונית עסקינן). איני מכיר דרך טבעית לשנות את ערך ההורמון. התייעץ אולי באתר העוסק בנטורופתיה.

16/11/2015 | 18:53 | מאת: דני

הי חדשה עבורי קביעתך שלכל מעבדה יש את תחומי הערכים שלה תחום הערכים התקין של אסטרדיול הוא 0 - 146 לפי המוגדר ע"י קופת החולים הערכיןם שנמדדו אצלי הם כפי שציינתי הם 118-146 המעבדה - מעבדה באיכילוב. הבדיקה היא דרך קוםת חולים גילי 61 עשיתי את הבדיקה כדי לדעת היכן אני עומד ביחס לתחומי התקינות תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים