שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/11/2015 | 03:43 | מאת: יוסי

שלום אני בן 19 ויש לי פחד לקיים יחסי מין מהסיבה שאני גומר מהר כמה מהר ? מרגע הזקפה עד לרגע השפיכה יכול לנוע בין 15-30 שניות איך מטפלים בזה אשמח לעזרה

שלום רב אם אין לך חברה קבועה או שאתה מקיים יחסי מין לעיתים רחוקות זה טבעי בגילך שגומרים מהר וזה בדרך כלל מסתדר.הכי חשוב להיות רגועולא להילחץ או להיות דרוך כי לחץ גורםלך לגמור עוד יותר מהר. טיפול בשפיכה מהירה יש באתר איט"ם,או רופא סקסולוג בצבא, או באינטרנט www.medical-mentor.co.il ואתה לומד איך להחליט על עיתוי הגמירה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים