אשמח לעצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/10/2015 | 18:43 | מאת: שלומי

בן 31 מעולם לא היו לי בחורה או יחס עם בחורה והכרתי מישהי שנינו דתים ומדברים רק בפון שיחות רגילות לחלוטין ובכל זאת יש לי זר לבטלה מה לעשות האם יש פתרון אני די פוחד ובעיקר שאני דתי

שלום רב האיסור לזרע לבטלה בהלכה מתייחס לזרע שיוצא ביחסי מין או באוננות.כלומר המטרה שהזרע יחדור לנרתיק . יש נוזל זרע שיוצא באופן טבעי וספונטני בלילה (קרי לילה )ובזמנים אחרים, זה קורה לכל הגברים, זו פעילות טבעית של הגוף ואי אפשר למנוע את זה. זה קורה גם לגברים דתיים וחרדים. האיסור עצמו קשה מאוד ויש גברים דתיים שנותנים לעצמם רשות לאונן אתה יכול לקבל יעוץ ב"דלת פתוחה, 03-5101511-2 ללא תשלום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים