האם כדורים הפסיקו להשפיע ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2015 | 11:36 | מאת: עומר

שלום. אני בן 30. בשנים האחרונות סובל מבעיות זקפה. הרופא נתן לי ויאגרה וזה מאוד עזר. עם הזמן הכדור הפסיק להשפיע והחליף לי ללויטרה שגם מאוד עזרה אך גם היא לאחרונה הפסיקה להשפיע. במקביל ערכתי את כל הבדיקות. דם - אורולוג - אולטרסאונד - דופלר. הכל יצא תקין. אני מתוסכל ומפוחד. לא יודע מה לעשות. אולי לאחר הפסקה לתקופה של הכדורים הם יחזרו להשפיע ? אני צריך עזרה. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.

עניתי לך... גש למרפאה מוסמכת לשיקום וטיפול מיני - רשימה מפורטת באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים