סיאליס הפסיקה להשפיע.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2015 | 11:27 | מאת: Oooo

אני בן 30. בשנים האחרונות הרגשתי ירידה בתפקוד המיני. הרופא נתן לי ויאגרה שמאוד עזרה. אך עם הזמן הפסיקה להשפיע. הרופא החליף ללויטרה שגם מאוד עזרה אך לאחרונה גם היא הפסיקה להשפיעה. במקביל עברתי את כל הבדיקות האפשריות - דם - אולטרסאונד - אורולוג - דופלר. הכל יצא תקין ועדיין לא מסוגל להגיע ממש לזקפה אפילו באוננות. האם אני צריך להפסיק לתקופה עם הכדורים כדי שיחזרו לעבוד ? מה יכולה להיות הסיבה אני מרגיש תסכול. לא יודע מה עוד לעשות. תודה על העזרה.

אם הכל תקין, אז כנראה שמדובר בחרדת ביצוע. בייחוד לאור גילך הצעיר והעובדה שאתה בחור בריא. במצבים קשים זה גם באוננות. לא ברור אם במסגרת הבירור גם עברת בדיקה לזקפה לילית והאם הדופלר הוא דופלר של הפין. בחרדת ביצוע תרופות יעבדו בהתחלה וישפרו היטב, אך עם הזמן רמת החרדה עולה. בחרדה מופרש אדרנלין והוא חזק יותר מהתרופות. האם במהלך כל אותן שנים עברת בירור במרפאה לבריאות מינית, כולל בירור פסיכו-סקסואלי? האם נפגשת עם סקסולוג/ית מוסמכ/ת? צריך במקביל לבירור גופני לבדוק גם את הצד הרגשי. התפקוד המיני הינו צומת חשוב ביותר בין גוף ונפש.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים