אובדן ליבידו אצל האישה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/10/2015 | 21:11 | מאת: אור4652

אני בת 63 נשואה באושר רב 33 שנה, 3 ילדים. אני גרה בנהרייה. עד ליולי 2006 אישי ואני קיימנו יחסים -6-4-5 פעמים בשבוע. יחד עם הקטיושות הפסיקו לי את המחזור כמו גיליוטינה, הפסיק לי החשק המיני לחלוטין. כלום! כל ניסיון לחדירה לא צולח כי אין בי שום רטיבות ואני נרתעת. ליטופים נעימים לי אך לא מעררים שום דבר. צר לי מאוד מאוד. אישי בן 69 ומאוד חושק בי. מה עלי לעשות?

שלום רב כדאי שתפנו יחד לטיפול מיני זוגי מוסמך דרך אתר איט"ם, כדי לאבחן ולטפל בשינוי שחל בך בחשק המיני, אולי יש סיבות נוספות לכך.,כמו כן להגיע לתדירות ומגוון פעילות מינית שיתחשב ברצון שניכם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים