שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2015 | 22:21 | מאת: נתן

שלום בגלל שדיים גדולים עשיתי בדיקות דם והתוצאות אסטרדיול 120 וטסטוסטרון 7.8 והשאר תקינים מה זה אומר? אני בן 26

אני מטפל בבני אדם ולא בתוצאות של בדיקות מעבדה. קשה לדעת מה זה אומר ללא הערכים התקינים של המעבדה בה בוצעו הבדיקות וללא ממצאים אחרים אשר קשורים בבדיקה גופנית, כגון, בדיקת מרקם השד, בדיקת אשכים ועוד. כדאי שתתייעץ עם מי ששלח אותך לעשות את הבדיקות ובמידת הצורך גש לרופא/ת הורמונים (אנדוקרינולוג).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים