יש לי בעיה בגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2015 | 00:47 | מאת: מתן

שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לגמור בסקס אני בריא והפין עומד והכל בסדר אני יכול לשכב עם בחורה שעות אני לא מצליח לגמור שאני עושה ביד אני מצליח אחרי 20 דקות השאלה שלי למה אני לא מצליח לגמור? תודה רבה

שלום רב האם אתה גומר עם בת זוג ברגוי עם היד שלה או בגרוי אוראלי? מה זה אומר סקס שנמשך שעות? בדרך כלל מדובר על קושי רגשי, קושי עם ריכוז בזמן סקס.תפנה עם בת הזוג שלך, אם יש, למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם.אם אין לך בת זוג, תפנה לבד

20/09/2015 | 13:59 | מאת: מתן

רק שאני עושה ביד אני גומר לא שהיא עושה לי

זה מחזק את הכוון לקושי רגשי ואני מעודדת אותך לפנות לטיפול מיני מוסמך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים