זקפה ולקחת בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2015 | 01:32 | מאת: יוסי

היי, אני בן 19 ועדיין לא קיימתי יחסי מין. יש לי 2 שאלות שמטרידות אותי. 1. אין לי זקפת בוקר בכלל. אני זוכר שבשיא גיל ההתבגרות, בסביבות גיל 15 הייתי קם כל בוקר עם זקפה חזקה ועכשיו אני לא קם עם זקפה אף פעם. 2. בעת אוננות הזיקפה שלי לא חזקה כמו פעם. היא עדיין חזקה, אבל מרגישה לי פחות חזקה מבעבר. בנוסף אני מקבל זקפה רק מגירויים משמעותיים. אם בעבר להתחבק עם מישהי היה גורם לזיקפה היום אין סיכוי שזה יקרה. מה הבעיה אצלי ולמה זה קורה?

ייתכן והתופעות קשורות זו בזו, אך קשה לדעת בשל מחסור בפרטים. בכל אופן, אם התופעה נמשכת זמן רב ובייחוד אם היא גורמת לך מצוקה, זו סיבה מספקת לגשת למרפאה סקסולוגית לעבור בירור. יש לשלול מקור גופני, אשר הסבירות לו בקבוצת הגיל שלך נמוכה מאוד. הטיפול יכוון לתוצאות האבחון - גופני, רגשי או שילוב. רשימת מרפאות באתר איט"ם - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים