זקפה תכופה ובקלות מידיי, מפריע לי ביום יום מאוד.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2015 | 18:18 | מאת: ארי

שלום, אני בן 18 וכבר כמה שנים יש לי זקפה בכל פעם שאני מתנשק עם מישהי תוך שנייה או אפילו אם אני ב"כפיות" איתה. זה מפריע לי מאוד ביום יום בגלל שכל פעם שסתם הייתי מתנשק עם חברה שלי ישר היה עומד לי וזה ממש מפריע לי. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור או לא, אני גומר ממש מהר, תוך פחות מחצי דקה. זה משבש לי מאוד את שגרת החיים וזה גורם לי לחוסר ביטחון וחוסר נוחות עם בנות.

שלום רב למה מפריע לך שיש לך זקפה כשאתה מתגרה? זו תופעה טבעית ובריאה בקשר לזה שאתה גומר מהר- למה אתה מתכוון? אם יש לך קשר קבוע עם חברה , תכתוב למה אתה מתכוון. אם יש לך קשרים מזדמנים- בגיל שלך זב טבעי שמרוב התלהבות גומרים מהר.

12/09/2015 | 23:48 | מאת: ארי

זה מפריע לי שנגיד אני מתנשק עם מישהי במסיבה אז עומד לי וכולם יכולים לראות. הכוונה שאני גומר מהר גם במין מזדמן, כבר במשחק המקדים אני מרגיש שאני הולך לגמור אחרי 10 שניות ואז אני גורם לזה שנתרכז רק בפרטנרית שאיתי במקום בי. הייתה תקופה שהייתה לי חברה וגם במשחק המקדים כמעט גמרתי מאוד מוקדם ואז פשוט נמנעתי מלהגיע למצב שהיא מענגת אותי בי אלא רק שאני מענג אותה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים