לחבר שלי יש חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2015 | 02:26 | מאת: שירה

לפני כמה חודשים היה לבן זוגי מישהי ובאחת הפגישות איבר המין שלו לא עמד. ניסינו לקיים יחסי מין ושהוא בא לבצע חדירה הזיקפה שלו ירדה ואז הוא דיבר איתי וסיפר לי שלא עמד לו לפני כמה זמן ושזה ממש קשה לו ועודדתי אותו ואמרתי לו שזה לא נורא. מה עלי לעשות כדאי לעזור לו להעביר את זה ? האם כדאי לי ללחוץ עליו ללכת לטיפול? תודה רבה

שלום שירה ברוב המקרים אם חברך לא יעשה מזה ענין, ואם את לא עושה מזה ענין אלא מקבלת את זה שזה קורה, לרוב הכל מסתדר .הכי חשוב שחברך יהיה רגוע ומרוכז בחוויה.אם מדי פעם לא עומד לגבר בגלל עיפות או מתח זה טבעי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים