שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2015 | 02:29 | מאת: אנונימי

אהלן אני בן 28 והתנהלתי עד היום בכמה מע יחסים שונות עם הפסקות של עד חצי שנה,ובשורה תחתונה לרוב הייתה לי חברה וחיי מין. הבעיה שלי זה שאני גומר מהר ומין הסתם לא מספיק לספק את הפרטנרית ויש לי כמה שאלות בנושא. 1. האם זה תלוי/קשור לגודל איבר המין שלי? 2. האם שימוש בספריי השהייה יכול לגרום לנזק כלשהו? בלתי הפיך? 3. אם כן,אז כמה פעמים בשבוע נגיד במקסימום ובמינימום מותר/רצוי להשתמש בו? 4. והאם יש דרך שבה אני יכול לעקב את תהליך השפיכה באופן עצמאי? תודה

שלום רב שפיכה מהירה לא קשורה לגודל הפיו.ספריי לא עוזר ורק פוגע בהנאה. תקרא את הספר פז"ם של הלן קפלן, תפנה לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, ויש גם אתר דרכו אפשר לעשות את כל ההדרכה איך לשלוט בשפיכה: www.medical-mentor.co.il

15/09/2015 | 18:02 | מאת: אנונימי

כתבת לי שהספריי לא עוזר,השאלה אם הוא לא מזיק לי איכשהו?

הספריי לא עוזר, אז בשביל מה להשתמש בו, והוא יכול לפגוע בהנאה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים