שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2015 | 16:55 | מאת: נחום

שלום, אני בן 27. חרדי לשעבר. לפני שלשה חודשים התחלתי לקיים יחסי מין לראשונה עם חברתי - הפרטנרית הראשונה שלי. מההתחלה אני סובל משפיכה מהירה שהובילה לכתף קרה מהחברה (תחושה של "אתה לא מספק אותי"), מה שהוביל לפחד ולחרדות מסקס, מה שיצר מעגל של חרדה, שפיכה מהירה וכדומה. היו פעמיים שהצלחתי שלא לגמור. אין לי מושג מה עשיתי בשביל זה, זה פשוט קרה. שתי הפעמים היו בבוקר, אבל לא עם זקפת בוקר. שאלותי: א. האם זה פיזי או פסיכולוגי? ב. האם יש דרך להתמודד עם זה באופן עצמאי או זוגי, בלי התערבות חיצונית (מסיבות שונות)? ג. האם עזרים חיצוניים (אלחוש או תרופות) יכולים ליצור נזק פסיכולוגי (כלומר שאם נרצה להפסיק עם זה אז לא נצליח בגלל שהם מייצרים תלות).

שלום נחום האבחנה שלך טובה, וטוב שאתה מתיעץ. יש להניח שאולי יש לך נטיה לשפיכה מהירה, אבל זה יכול לקרות גם ממתח התרגשות וחרדה, וגם התגובה הביקורתית של חבתך לא עוזרת. אפשר לטפל בשפיכה המירה בלי תרופות ובודאי בלי משחות שרק פוגעות בהנאה. תפנה עם חברתך למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם, בטיפול ידריכו אותך בשיחה לשלוט בעיתוי הגמירה בתרגול כשאתה רגוע ומרוכז. כמו כן תוכל לקבל הדרכה כזו מצולמת דרך אתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים