מיניות "מוזרה"

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/08/2015 | 10:02 | מאת: ד.

אני בת 42 גרושה אם לבן בן 12.5 בן זוגי בן (כמעט) 57 כאשר אנו מקיימים יחסי מין הדרך בה הוא מגיע לסיפוק היא ע"י חיכוך איבר המין בפי הטבעת ובתנוחה קבועה הדרבר מתחיל לשמעם להימאס אנו יחד חודשיים וחצי כמעט 3 חודשים כמו "כ הוא תמיד גומר בחוץ למרות שאמרתי לו לאחר חודשיים שזה בסדר ואינני יכולה/מתכוונת להכיכנס להריון פעם אחת הוא עשה את זה וחזר לדרכו הקודמת מעבר לזה בשאר התחומים הוא מפנק דואג רוב הזמן אני מגיעה לסיפוקי עם ויברטור כי וא די חדור מטרה. מה לעשות?

שלום רב האם שוחחת עם בן זוגך על כך? תקשורת פתוחה ומפורשת, כמובן בכבוד רוך וחום ולא בהאשמות, מאוד חשובה לפיתוח מערכת היחסים המיניים. כל אחד מגיע לקשר עם חינוך מיני שונה, פנטזיות שונות, התנסויות והרגלים שונים מהעבר, ובכל מערכת אינטימית חדשה חשוב לבנות רפרטואר מיני שמתחשב בצרכים של שני בני הזוג ויכול גם להשתנות. אם יהיה לכם קשה להגיע להבנות תפנו יחד למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים