איבר מין קטן מהממוצע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2015 | 15:00 | מאת: אלי

שלום, אני בן 23...מאז ומעולם הרגשתי וידעתי שיש לי איבר מין קטן. תמיד ניסיתי לחפש פתרונות להגדלה אך פחדתי מהתהליך ומכך שעפ"י מחקרים רבים באינטרנט אין פתרון אמיתי. כיום נמאס לי מהמצב הנוכחי ואני מרגיש שאני חייב לחולל שינוי ולהגדיל את איבר המין שלי (4 ס"מ רפוי, ו- 9 ס"מ בזקפה. איבר דק מאוד יחסית ) רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון? קראתי על כל מיני טיפולים כמן ניתוח להוספת שומן באיזור איבר המין, מכשיר להארכה, שאיבה ואפילו כדורים שטוענים שהם טבעיים. האם יש טיפול שידוע שעוזר אפילו לחלק קטן מהמטופלים? שיש בו סיכויי הצלחה מסוימים?

כרגע עניתי וצר לי שאיני איש בשורות. כן כדאי לגשת לטיפול סקסולוגי בוא תלמד שאינך חייב להגדיל ומי שיאהבו אותך הגודל כלל לא ישנה להם וההנאה שלם לא תפחת כהוא זה בגלל שיש לך רק 9 ס"מ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים