אין אונות לפני יחסי מין והקשר לאוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/08/2015 | 01:11 | מאת: מבקש עזרה

שלום רב, בן 22. פעמיים הגעתי למצב של לפני יחסי מין עם מישהי, אך פעמיים נתקלתי באותה סיטואציה - חוסר זיקפה באותו רגע. ניסיתי להבין מה הסיבה לכך, ואחרי קריאה באינטרנט אני חושב שמדובר בדרך האוננות אליה התרגלתי לאורך השנים - שכיבה על הבטן במטה וחיכוך האיבר עם שמיכה. לפי מה שקראתי, זה העלה את "רף הגירוי" אצלי ולכן אני לא מתגרה ללא זה. מה ניתן לעשות? אם אצליח להתרגל לשיטת האוננות ה"סטנדרטית" - זה יפתור את הבעיה? האם צריך טיפול רפואי בעניין? תודה רבה ושבוע טוב!

שלום רב יכול להיות שסגנון האוננות מפריע לך בהנאה המינית, ובהחלט כדאי להתרגל לסגנונות אוננות בשכיבה על הצד ועל הגב ובגרוי היד.יחד עם זה אל תילחץ מירידה בזקפה לפני חדירה, זה קורה הרבה בגלל מתח או לחץ. לא צריך טיפול תרופתי אלא להיות רגוע ומרוכז בחוויה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים