הגדלת איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2015 | 14:39 | מאת: אלי

איזה פרוצדורה או טיפול קיימים להגדלת איבר מין קטן מאוד (כ 4 ס"מ רפוי ו -9 בזקפה)? קראתי על כך מיני טיפולים כמו כדורים, מכשיר

אין טיפולים יעילים ומה שמציעים גובל בשרלטנות ורצוי להזהר. אין כדורים. מכשירי מתיחה יוצרים אשליה אופטית ולא ממש מגדילים. ניתוחים - הארכה ע"י חיתוך הגיד המחבר את הפין אל האגן. שוב אשליה אופטית והפין הזקור רופף. עיבוי - הזרקת שומן של האדם עצמו או סיליקון - התוצאות לאחר פרק זמן מה מזעזעות. פין לא אסטתי עד דוחה. אשמע נדוש, אבל מה שחשוב יותר מהגודל זה הראש שמפעיל את האיבר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים