מהי רמת טוסטרון לגבר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2015 | 16:15 | מאת: בייבי

תיקנית בגילאי 50.אני מטופל בנבידו בפעם הראשונה.ומתי מרדגישים שיפור ? כרגע מתאפיין במעט חשק ומוטיבציה באופן כללי. תודה.

תלוי במעבדה - ברובן 8.4 עד 27. טיפול בזריקת נבידו עשוי להביא לשיפור כבר מספר ימים לאחר הזריקה הראשונה. אם אתה מטופל בנבידו, כדאי שתתייעץ עם הרופא/ה שרשם התרופה.

23/08/2015 | 17:03 | מאת: בייבי

הרמה שואבחנה אצלי היא 7.9 (לטענת הרופאה נמוכה). אני נמצא כחודשיים לאחר הזריקה הראשונה ואין עוררות מינית שונה . מה עלולה להיות הבעיה ?.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים