שאלה - תרופות לדיכוי יצר מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2015 | 22:24 | מאת: יובל

שמעתי שיש טיפולים תרופתיים על מנת לדכא את היצר המיני שיכולים להחניק אותו לגמרי. תרופות שנותנים בעיקר לעברייני מין משוחררים וכדומה.. רציתי לדעת האם ניתן לקבל מרשם לטיפול תרופתי כזה בלי קשר להרשעות פליליות מהסוג הנ''ל, אלא נטו בגלל רצון עצמי להחניק את היצר. יש לי את הסיבות שלי ללמה אני שוקל ללכת על האפשרות הזו והן לא כי אני עבריין מין. תודה.

לא יתנו תרופה כזו אם אין סיבה רפואית. זה ניתן לעברייני מין, פדופילים וגם במקרה של סרטן ערמונית (כדי לסרס את החולה ואז זה מדכא את הסרטן). קשה לי להאמין שתוכל לקבל מרשם לתרופה זו אם אין אינדיקציה.

04/08/2015 | 02:58 | מאת: יובל

קשה לך להאמין, אבל יש איזשהו סיכוי, אפילו קטן? אם איזה גוף צריך לדבר בשביל המטרה הזו?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים