עומד אבל לא נוקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2015 | 13:18 | מאת: רועי

שלום שמי רועי, ויש לי בעיה ממש מוזרה כבר תקופה ארוכה, היו לי כמה מערכות יחסים, ואני כן מגורה מהבחורות שהייתי איתן, אבל הפין שלי עומד אבל רק ולא נוקשה ולא מאפשר חדירה , זה ממש מוזר כי אני כן מצליח לגמור כאשר הוא לא קשה, זה קורה לי כבר תקופה, גם כשאני מאונן הפין עומד אבל לא נוקשה מספיק ואני מצליח לגמור שהוא לא קשה, כך שאם בחורות אני לא מצליח לבצע חדירה, אבל שהם מביאות לי ביד אני גומר כשהפין לא קשה, אשמח לקבל הסבר אפשרי ומה עליי לעשות

אם הפין עמד מצויין בעבר וכעת חל שינוי ואתה אף פעם לא מגיע לזקפה מליאה (אפילו לא בבוקר או באוננות), זה מצריך בירור במרפאה לבריאות מינית. אין לי מושג בן כמה אתה בכלל, בריא או לא, תרופות או לא, זוגיות קבועה או לא.. בקיצור - לא נערוך כאן אבחון וירטואלי כי גם הטיפול יהיה בהתאם. גש למרפאה מוסמכת לבריאות מינית. רשימה באתר איט"ם - www.itam.org.il

06/08/2015 | 01:23 | מאת: רועי

אני בן 27, אני בנדאם בריא לחלוטין, לא נוטל תרופות כלל, אין לי מערכת יחסים קבועה, והאמת הבעיה היא כבר שנתיים, לא שכבתי כמעט בכלל עם בחורות, פעמים בודדות . לגבי זקפת בוקר, יש לי לחץ של פיפי בבוקר והזקפת בוקר לא מלאה בדיוק כמו באוננות או בניסיון לעשות סקס, כאילו הפין עמוד ויש חשק מיני אבל הוא לא נוקשה די רך ועומד והבעיה היא בשנתיים האחרונות בערך, לפני זה לא היתה בעיה. ותמיד התביישתי לגשת לרופא בעיניין הזה, בכללי רציתי לדעת אם ניתן לפתור בעיה כזו וחזור לתפקד כמו פעם. כי אני כן מצליח לגמור וכן יוצא זרע גם שהפין לא נוקשה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים