טסטסטרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2015 | 19:33 | מאת: יניב

שלום היום עשיתי בדיקת טסטוסטרון התוצאה 7.8 מה זה אומר? אני לא סובל מזקפה ולא משפיכה יש לי שיעור יתר אבל זה בתורשה . לא יודע אם יש לי בעיה בפוריות אבל יש לי שדיים גדולים ואני מעוניין לטפל בהם. אבל האם יש קשר בין שדיים לטסטוסטרון מה זה אומר

קשה לענות על שאלתך, שכן אני מטפל באנשים לא בתוצאות של בדיקות מעבדה. אין לי מושג מי אתה - בן כמה אתה? האם נוטל תרופות כלשהן? האם בריא בכלל? מה מצבך המשפחתי? למה בכלל עשית בדיקת טסטוסטרון? באיזו שעה עשית אותה ובאיזו קופת חולים (שכן יש הבדל בין הקופות )? ועוד מלא שאלות. בקיצור אם זה באמת מטריד אותך גש לרופא/ה במרפאה העוסקת בבריאות מינית עם התוצאה. www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים