פחות ופחות נוזל בגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2015 | 22:51 | מאת: אנונימי

היי, לפני שנה בערך סבלתי מקלמידיה ממנה נדבקתי מבת הזוג שלי. היום אני שם לב שמאז כמות הזרע שיוצאת בזמן גמירה נמוכה באופן משמעותי ממה שהיה לפני הקלמידיה. האם יש קשר? האם יש דרך אולי לבדוק מצב טוסטסטרון ? הזיקפה תקינה, מספר פעמים ביום, לפעמים ללא סיבה... יחד עם זה הירידה בכמות הזרע מלחיצה קצת.

בעיקרון אם טופלת לא אמור להיות שום קשר. כמות הזרע יורדת עם הגיל וגם איכותו. אין לי מושג בן כמה אתה. אין קשר לרמת טסטוסטרון, אך אם אתה מוטרד מדובר בבדיקת דם פשוטה. אם אתה מוטרד - עשה בדיקת זרע לאחר התנזרות של 3-4 ימים. הכמות התקינה הינה 2-5 סמ"ק - כלומר כמחצית הכפית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים