בעייה מטרידה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2015 | 17:43 | מאת: מוטי

בן 21 ואין לי חשק מיני...עד שבא החשק יוצאים לי" כל החורים". הזרע שלי תקין.בריא באופן כללי מה הבעיה? יש לי קצת מעי רגיז זה יכול להיות קשור? זה נורא מבאס...

חשק הינו מנגנון מאוד פגיע. גם גורמים גופניים וגם רגשיים עשויים לפגוע בו בקלות. בגיל 21 הסיכוי שמדובר במקור גופני הוא נמוך מאוד, אך בכל זאת כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית על מנת לעבור אבחון - גופני או נפשי (או שילוב) ולפי תוצאות האבחון לקבל טיפול מתאים. יש רשימת מרפאות מוסמכות בשירות הציבורי באתר איט"ם (אגודה ישראלית לטיפול מיני). בחלקן מחיר מוזל לצעירים בגילך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים