רמוטיב וצמרמורת מוח

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/07/2015 | 23:19 | מאת: אולה

שלום רב, הייתי מטופל כשנה באסטו ועקב תפקוד מיני שנפגע [קושי בשפיכה ועיכובה עד ל כ 30-40 דק וכן חוסר סיפוק לאחר השפיכה דבר שאקשה על חיי המין שלי ושל אישתי] התחלתי לפני כשבועיים, בהמלצת הרופא משפחה לקחת רמוטיב בהתחלה 250מג כאשר התחלתי להרגיש זרמים קלים בראש וכאשר לקחתי 500 מג הזרמים או לפי איך שראיתי שמכונה "צמרמורת מוח" החל "לתקוף" חזק יותר כאשר כל תזוזת ראש או עיניים גורמים לכך לקרות ..זו אינה תחושה נעימה ומוציאה מאיזון לכמה שניות. האם ייתכן שזה בגלל הרמוטיב?? עלי לציין כי במקביל להתחלת הרמוטיב הורדתי את מינון האסטו (שבוע ראשון חצי כדור שבוע שני יום כן יום לא במקביל לקחתי את הרמוטיב) עלי עוד לציין כי עכשיו כעבור שבועיים ללא אסטו שפרט מהקושי המיני עזר לי מאוד! התופעות של מחשבות מציקות עצבנות מדברים קטנים וכן התקפי חרדה קלים חוזרים\חזרו :( האם יש דרך לקחת אסטו או ציפרלקס ולהנות ממין? (לצירלקס היו אותן השפעות בתפקוד המיני כמו באסטו) אודה לתגובתכם בהקדם :)

לא מכיר תופעת לוואי כזו מרמוטיב. לא מכיר המונח "צמרמורת מח". אתה צריך להתייעץ עם הפסיכיאטר שרשם לך את התרופות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים