הימנעות מפעילות מינית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2015 | 07:40 | מאת: שלומי

אני גבר בן 33 ומעולם לא עשיתי סקס מלא עם אשה, בשנים האחרונות התנסתי עם גברים ואיתם עשיתי סקס מלא אולי 3 פעמים, הסקס כלל חדירה אלי. לא ממש אהבתי את זה ומדי פעם זה אפילו ממש כאב. כיום אני נמנע מסקס וזה מתסכל אותי, אני מרגיש שקיים בי פחד מסוים שאינני מצליח לשחרר. אני מתוסכל! מה לעשות?

שלום רב אתה מדבר על התנסויות מיניות אבל אתה לא מתייחס לדברים הכי חשובים- למי אתה נמשך- לגברים?לנשים? לשניהם? על מי הפנטזיות שלך ? האם היה לך קשר של חברות עם אהבה וסקס? כדאי שתפנה למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים