בעיות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/06/2015 | 16:43 | מאת: מתוסכלת

שלום, אני ובעלי בני 36 ו37 נשואים 15 שנה. לפני 5 חודשים ילדתי ילד שלישי. הלידה היתה טבעית ספונטנית ונפלאה תוך פחות משעה מאז שהגענו לבית חולים ובלי אפידורל ובלי סיבוכים כמו בלידות הקודמות (חוץ מזה שהקןדמות היו ארוכות יותר )תוך כדי שבעלי מחבק אותי פנים לפנים כשאני כוראת על 6. עכשיו בעלי מסרב ליחסי מין ואומר שיש לו טראומה אחרי לידה והוא צריך עוד זמן ואני לא יודעת מה לעשות. האם לנסות לדבר איתו על זה, לנסות ליזום קירבה, או להניח לזמן לרפא את הבעיה... יש לציין שאין לו פחד מדם והוא מתפקד מעולה במצבי טראומה כך שאני לא מבינה מקור הבעיה ודי מתוסכלת מהעניין.

שלום רב התופעה שאת מתארת מוכרת ואפשר להניח שהקושי הוא רגשי בלי קשר להתמודדות עם מצבי לחץ ודם. תהיי סבלנית, אולי זה יסתדר לבד, אבל תוכלו לפנות יחד ליעוץ מיני זוגי למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם

28/06/2015 | 16:45 | מאת: מתוסכלת

תודה רבה על תגובה מהירה. הייתי רוצה לפנות עם בעלי למטפל, אבל ברגע שאני מעלה את הנושא, הוא לא מוכן אפילו לדבר על זה ולא משתף אותי ברגשות שלו. מסתגר. האם יש אינפורמציה כלשהוי שמתארת את הבעיה הזאת שאוכל לקרוא בכדי אוכל שאקבל תמונה לגבי הרגשות שלו ואולי אדע איך לעזור לו אם זה בניסיון לדובב אותו או להפך להימנע מכל תזכור הנושא וכו?

שלום רב אם עברו כבר כמה חודשים מאז הלידה,את צריכה לכוון את האנרגיות שלך כדי להתעמת איתו בצורה ישירה חמה ותומכת, ולא להיות הפסיכולוגית שלו. את לא יכולה לרדת לשורש הענין בלי שהוא ישתף אותך,ומגיע לך לדעת. תפני בינתיים לבד לטיפול ואולי הוא יצטרף אלייך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים