ירידה חדה בחוסר חשק מיני בחודש אחרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/06/2015 | 17:35 | מאת: טל

היי אני בן 32, גיי, חווה ירידה בחשק מיני בחודש האחרון (כן מאונן כל יום אבל לא נפגש לסטוצים כפי שהיתי רגיל) -יש תרופה לעידוד חשק מיני? האם יתכן כי שימוש ממושך בפופרס פגע לי בחשק המיני?? האם יתכן שזה נובע מעייפות כרונית בזמן האחרון? יש תרופה או בוסט שאני יכול ליטול ? בבקש/ה לא להפנות אותי לטיפול אני מחפש תרופה כימית תודה

אם אתה מאונן כל יום ויש לך חשק לאונן כל יום - אין לך בעיה בחשק המיני. נקודה. אם יש לך ירידה ברצון להיפגש לסטוצים או יחסי מין - הסיבה אינה ירידה בחשק, אלא סיבה רגשית כלשהי. פופרס אינו פוגע בחשק מיני. עייפות כרונית בהחלט עשויה לפגוע בחשק, אך שוב - במקרה זה הייתי מצפה שלא יהיה לך חשק גם לאוננות יומיומית. לא מפנה אותך לטיפול, אך אם זה ממשיך ומציק - הכיוון הוא טיפול ולא פתרון קסם בדמות תרופה כימית כלשהי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים