שאלה לפרופ' חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/06/2015 | 14:27 | מאת: א

שלום ד"ר, אני בן 30, מטופל בציפרלקס ו"סובל" מהפרשה מוגברת של נוזל PRE CUM. חלק מהפרטנרים נגעלים מהתופעה והבנתי שיש אפשרות לטפל בה, אשמח אם תוכל להרחיב בעניין: האם הטיפול מפסיק לגמרי את הפרשת ה - PRE CUM,האם הטיפול הינו תרופתי? הורמונלי? קבוע או זמני? והאם יש לו ת"ל או השלכות בריאותיות משמעותיות.

PRECUM הינו נוזל סיכה אשר מופרש מבלוטות השוכנות בסמוך לערמונית ולשופכה בעת גירוי מיני. מטרתו להקל על יציאת הזרע בעת השפיכה. זה מצביע על תקינות של המערכת ועל בריאות מינית טובה. זה בהחלט אינו סיבה לטיפול כלשהו. לא תרופתי, לא הורמונלי, לא קבוע ולא זמני... אם בכל זאת זה מציק מבחינה אסטטית - טישו יעשה עבודה מצוינת. או מגבון נייר לח...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים