בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/06/2015 | 17:07 | מאת: דוד

שלום, אני בן 65,נשוי,נראה טוב ,צעיר ברוחי.אין לי בעיות בחשק המיני, אולם יש לי בעיות בזיקפה. אני נוטל שני סוגי כדורים:קלונקס ולוסטרל מזה כמה שנים. במשך הזמן התחילה לי בעיה של קושי רב מאוד להגיע לזיקפה. עשיתי בדיקת טסטוסטרון ויצאה די טובה לגילי. בדיקות דם מקיפות שאני עושה על בסיס קבוע,תקינות. אני רוצה להוסיף שלפני כארבע וחצי שנים חליתי בלימפומה,קבלתי טיפולי כימו וביולוגי,והיום אני בריא מזה ארבע שנים.במעקב כל חצי שנה. אני רוצה לדעת מה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה לאחר שתארתי את כל הנושא הבריאותי שלי בעבר וכיום. תודה דוד

אתה מתאר בריאות טובה יחסית לבני גילך, פרט למצב נפשי שמטופל תרופתית ולימפומה שטופלה ע"י כימותרפיה. היסטוריה זו לכשעצמה עשויה לפגוע בזקפה וגם התרופות שאתה נוטל. לא ברורה סוגה של ההפרעה בזקפה, מתי היא מופיע, קבועה או תנודתית, בכל סיטואציה, מצב הקשר הזוגי ועד כהנה וכהנה. אם ההפרעה שרירה ומציקה לך, כדאי שתיגש לתשאול ואולי בירור נוסף לזה שעברת במרפאה שעוסקת בבריאות מינית. רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים