נ.ב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2015 | 22:11 | מאת: אמיר

שכחתי לציין שאת הטיפול עברתי אצל אורולוג שהיה שייך לרשת מרפאות ידועה לטיפול מיני לפני כ 15 שנה שאת שמה שכחתי ועברתי שם למיטב זיכרוני בדיקת זקפת לילה שהייתה בסדר ועוד אי אלו בדיקות שהיו מקובלות אז

אם בדיקה לנוכחות זקפה לילית הייתה תקינה אזי בטוח מקור הבעיה חרדתי (ולא גופני). על כן אני ממליץ שתקרא מה כתבתי כאן על חרדת ביצוע (וכתבתי המון) וגש לקבל טיפול סקסולוגי ואולי גם להיפטר מהתרופות... רשימת מרפאות סקסולוגיות מוסמכות באתר איט"ם - www.itam.org.il

21/06/2015 | 17:30 | מאת: אמיר

1 . איזה טיפול מיועד כיום לדלף ורידי ? 2 . לאחר נטילת ויאגרה פניי מתאדמות - מה זה אומר ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים