זיקפה ממשיכה לאחר שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/06/2015 | 14:31 | מאת: ניסים

היי, אני בחור בן 32 בריא באופן כללי ב"ה. יש לי בעיה של שפיכה מוקדמת (ראשונית) בנוסף גם לאחר השפיכה האיבר הזקפה ממשיכה למשך עוד כדקה (כמובן שללא חשק) . בעצם הנושא של שפיכה מוקדמת אני מתכוון לטפל. שאלתי כעת היא למה הזקפה ממשיכה לאחר השפיכה?

העובדה שהזקפה לא יורדת מיד אינה מהווה בעיה ועל כן אינה מצריכה התייחסות. תהנה דקה נוספת מזקפתך. עם הגיל והזמן משך זמן זה יתקצר. לגבי שפיכה מוקדמת - רבות נכתב כאן על הבעיה שקיימת בכשליש מהגברים (!). הטיפול המומלץ הינו ללמוד לשלוט על עיתוי השפיכה ע"י סדרת תרגילים במסגרת טיפול מיני (סקסולוגי). לחלופין תוכל לנסות ולהיעזר באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים