בן 36 מיואש מהחיים נמאס לי מגיל 20 אין לי זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/06/2015 | 13:49 | מאת: יוסי

לא יודע מה לעשות איבדתי תיקוה הייתה לי בגיל 18 19 זיקפה אדירה פתאום הכל נפל לי הייתי אם בחורה יפה מאוד ופשוט לא הייתה לי זיקפה אני בחור מאוד יפה אני לא יודע מה לעשות מאז אפילו בקושי באוננות יש לי זיקפה מאז החיים שלי גמורים יש לציין אני בחור מטר 80 משקל 83 בריא ספורטאי לשעבר אבל אין לי זיקפה מה אני יעשה התחלתי לשתות אלכוהללהמר בגלל המחלה הזאת מה אני ישה יש פתרון לזה בכלל עזרה דחוף

שלופ יוסי אפשר לטפל בכל בעיה בזקפה! תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם, אחרי אבחון מקיף פסיכולוגי רפואי יטפלו בבעיה בזקפה לפי האבחון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים