שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/05/2015 | 00:47 | מאת: יואב

לפני כמה שבועות הייתה לי תקופה של כמה ימים בהם אוננתי פעמיים ביום ובעוצמה חזקה למדי. לאחר מכן התפתחו כאבים בצידי איבר המין והרגשתי והיה נראה לי שכלי הדם בפין נפוחים מעט. מאז ועד היום (כמה שבועות אחרי) ולמרות שניסיתי לאונן כפעם בשבוע בלבד עדיין נותרה לי הפרעה בשפיכה המתבטאת בכך שבניגוד לבעבר שהשפרצת השפיכה הייתה חזקה ולרחוק, כעת השפיכה חלשה ולא מגיעה אפילו לטבור בשכיבה (כאילו ההתכווצות באגן לא חזקה מספיק). נבדקתי עי שני אורולוגים שסיכמו כי הפין, המפשעה, האשכים והערמונית תקינים. מה סביר אם כן שבכל זאת קרה והאם זה צפוי לחלוף?

עוצמת השפיכה יכולה להשתנות מפעם לפעם. אם נבדקת ע"י שני אורולוגים כנראה לא נגרם נזק ועל כן בפעמים הבאות בהן הנך מאונן, נסה להתרכז בהנאה שבמעשה ולא בביצועים (כמות השפיכה ועוצמת ההשפרצה...).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים